Akoestiek in de zorg

Een goede akoestiek in een ziekenhuis of zorgcentrum is van groot belang. Geluidsoverlast kan immers voor veel stress en een slechte nachtrust zorgen, zowel bij patienten als bij het personeel. Bovendien neemt de kwaliteit van het gehoor af met de leeftijd. Ouderen maken nog moeilijk het onderscheid tussen het brongeluid en de galm, en de filtering tussen hoge en lage tonen verdwijnt.

Akoestiek in de zorgsector

Om de akoestiek te verbeteren moet je geluidsabsorberend materiaal plaatsen. Omwille van hygiënische redenen en gemakkelijk onderhoud vinden we in de zorgsector echter vaak harde, gladde materialen terug die weinig absorberen. Samen met het geluid van medische toestellen, zorgkundigen en bezoekers, kookgerei en servies, ontstaat zo een rumoerige, stresserende omgeving. 

Breng rust in zorgcentra met onze akoestische oplossingen

Ons assortiment akoestische oplossingen laat de rust opnieuw terugkeren in uw ziekenhuis of zorgcentrum. Na een studie ter plaatse formuleren wij een doordachte en mooie oplossing waarop wij garantie geven. Onderstaande instellingen gingen u alvast voor. Zowel personeel als patiënten maakten wij telkens zeer tevreden. 

Slechts een kleine selectie realisaties wordt getoond, vraag gerust naar meer referenties.

Woonzorgcentrum Sint-Jozef - Oostkamp Sint-Jozef Caritas - Melle

Enkele realisaties in de zorgsector

X
Vraag nu een gratis offerte aan

We leveren en plaatsen aan dezelfde prijs in heel België en Noord-Frankrijk.

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: