Hertog Jan

Hertog Jan


Het probleem

Zeg niet zomaar “woonzorgcentrum” tegen Residentie Hertog Jan. Zorg wordt hier immers erg luxueus opgevat. Naast het aanbieden van alle mogelijke faciliteiten, wordt hier ook bijzonder veel aandacht besteed aan de geneugten van het leven. Je kan lekker tafelen in de mooi ingerichte brasserie met panoramisch uitzicht op het binnenhof, een drankje nuttigen in de bar of plaatsnemen in de ontspanningsruimte voor een gezellige babbel. Zo wil men de bewoners het gevoel geven elke dag op vakantie te zijn.

De oplossing

Maar daar hoort uiteraard ook een goede akoestiek bij. En daar knelde nu precies het schoentje, hier had men nog wat hulp bij nodig. Om onze producten en kwaliteit te testen, mochten we eerst het directiekantoor van een optimale akoestiek voorzien: we plaatsten er een groot plafondpaneel (ARTceiling). Toen men hierdoor overtuigd was van de superieure kwaliteit van ons werk en onze producten, was het tijd voor het echte werk.

Het resultaat

Het prachtige restaurant (zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping) werd uitgedost met in totaal 8 grote hoogabsorberende plafondpanelen (ARTceilings), soms met doorvoeren voor verlichting of een rookmelder. En ook later werden we opnieuw door deze klant gecontacteerd, dit keer om enkele verpleeglokalen aan te pakken. In totaal plaatsten we zo 12 akoestische op maat gemaakte plafondpanelen in deze luxueuze residentie. Een teken dat men het welzijn van de bewoners daar absoluut voorop stelt!

 

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: