Akoestiek in een woning

Galm in huis kan erg vervelend zijn. In een hedendaagse woning met open plan waarin keuken, eetkamer en woonkamer in elkaar overlopen krijgt geluid bovendien vrij spel. Het weergalmt door de hele ruimte en vermindert zo de verstaanbaarheid. Zo zorgt een diner met vrienden of het geluid van spelende kinderen in de woonkamer al snel voor onrust in plaats van gezelligheid.

Akoestiek in een woning

Een slechte akoestiek in huis wordt veroorzaakt door het gebruik van vele harde materialen (beton, glas, staal) die het geluid niet absorberen maar weerkaatsen. Een minimalistische inrichting met weinig meubels en textiel om het geluid te dempen, komt bovendien alsmaar vaker voor. Maar ook in gerenoveerde woningen, waar muren opnieuw bepleisterd worden, wordt vaak geluidsoverlast waargenomen.

Een akoestische oplossing die past bij uw woning

Om de akoestiek in uw woning te verbeteren bieden wij verschillende oplossingen. Wandpanelen met of zonder print, plafondpanelen met ingewerkte verlichting,… wij integreren alles perfect in uw bestaande interieur. Bekijk hieronder enkele van onze realisaties in woningen, u vindt er vast en zeker inspiratie voor een oplossing op maat bij u thuis.

Slechts een kleine selectie realisaties wordt getoond, vraag gerust naar meer referenties.

Particulier Rijmenam Particulier Elsene Particulier Elsene Particulier Rijmenam

Enkele realisaties in woningen

X
Vraag nu een gratis offerte aan

We leveren en plaatsen aan dezelfde prijs in heel België en Noord-Frankrijk.

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: