Particulier Rijmenam

Particulier Rijmenam


Het probleem

Deze mooie strakke woning werd gebouwd te midden van de bossen van Rijmenam. De prachtige omgeving spreekt er tot de verbeelding, en de bewoners wilden hier dan ook graag van genieten. Ze plaatsten enkele grote glaspartijen die voor een grote hoeveelheid lichtinval en een open zicht naar buiten toe zorgden. Grote glaspartijen zorgen jammer genoeg ook voor erg veel geluidsweerkaatsing en dus galm. Zowel in de eetruimte als in de open keuken was een akoestische oplossing nodig. COUST to the rescue!

 

De oplossing

“Zomaar” enkele wand- of plafondpanelen plaatsen in deze woning was geen optie. Het huis is immers ingericht met zeer veel oog voor detail en een heel strakke vormgeving. Drukke prints of opvallende elementen zijn hier niet aan de orde. Daarom zorgden we voor een aantal onopvallende oplossingen die we mooi integreerden in de bestaande ruimtes. Gelukkig leent ons ART-assortiment zich hier perfect toe.

 

Het resultaat

Boven de eettafel in de open keuken plaatsten we een ARTceiling van +- 4 m2 voor een optimale absorptie van het geluid wanneer men samen aan tafel zit: erg efficiënt!

In de eetruimte moest vervolgens +- 15 m2 akoestisch materiaal geplaatst worden. We namen de galm weg door middel van een ARTpanel boven het haardmeubel en een grote ARTwall van 480 x 260 cm boven het schuifraam. Deze ARTwall werd van boven tot onder en van links tot rechts naadloos op de bestaande muur geïnstalleerd. Een verbluffend resultaat! De klant was dan ook zeer tevreden en liet onze fotograaf met veel plezier foto’s nemen van het resultaat. 

Gebruikte producten


Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: