Particulier Leuven

Particulier Leuven


Het probleem

Aan de vaartkom in Leuven wordt momenteel gebouwd aan verschillende prestigieuze projecten. Hierbij worden de oude silo’s en pakhuizen omgevormd tot strakke lofts. In één van deze projecten woonde ook onze klant met zijn gezin. De moderne inrichting van het spiksplinternieuwe pand, met veel ramen, zorgde blijkbaar voor een erg vervelende galm in de gang en de leefruimte. Aangenaam leven in deze mooie nieuwbouwloft werd daardoor enigszins bemoeilijkt.

De oplossing

Onze specialist ging ter plaatse en kon een nagalmtijd opmeten van 1,4 seconden. Om een comfortabele nagalmtijd van 0,8 seconden te behalen, was er 18 m² van ons materiaal nodig. Eerst werd door de klant overwogen om een combinatie van akoestische wandpanelen (COUSTpanels) en akoestische plafondpanelen (COUSTceilings) te laten plaatsen. Uiteindelijk koos de klant enkel voor akoestische plafondpanelen. Omdat bij de renovatie verschillende oude balken waren behouden, was het plafond echter niet overal even hoog. Uiteraard was dit geen obstakel voor ons installatieteam. 

Het resultaat - zowel akoestisch als visueel – voldoet volledig aan de verwachtingen. De installateurs hebben goed werk afgeleverd en hebben zich meer dan correct gedragen.

Particulier - Leuven

Het resultaat

We pakten alle ruimtes aan: vlak bij de grote raampartij in de leefruimte kwamen 2 akoestische plafondpanelen (COUSTceiling), in de keuken kwam een COUSTceiling met een binnenhoek en in de gang werd een COUSTceiling geplaatst met doorvoeren voor de lamp. Een totaalaanpak en begeleiding op maat waar onze klant dan ook enkel tevreden mee kon zijn!

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: