Particulier Keerbergen

Particulier Keerbergen


Het probleem

In 2018 werden we gecontacteerd door particulieren in verband met de bouw van hun woning in Keerbergen. Ze verwachtten zich aan een galmprobleem in de leefruimte en wensten reeds voorbereid te zijn. Een uitstekende keuze om ons dan alvast eens te contacteren! Zoals steeds gaven wij deze mensen de nodige informatie over onze producten, het aantal m² van onze producten dat zij nodig zouden hebben in hun ruimte en een budgetindicatie. Nu was het wachten op de afwerking van de bouw.

 

De oplossing

Een tweetal jaar later nam men opnieuw contact met ons op: de woning stond er inmiddels en zag er super uit, maar er bleek inderdaad sprake van een galmprobleem in de keuken en eethoek, die samen met de zithoek één open geheel vormden. Samen met de klant werkten we een voorstel uit dat de galm in de keuken en eethoek zou wegwerken. In de zithoek was het galmprobleem minder erg, daar was dus geen extra absorptiemateriaal nodig.

Bedankt voor de snelle afhandeling van ons akoestisch plafond, het resultaat qua galmbeperking is fantastisch! Nog eens bedankt voor de toch wel goeie service en opvolging!

Marina Verlinden - Goossenaerts

Het resultaat

De klant koos voor een grote, vierkante ARTceiling (plafondpaneel) van ongeveer 5 m² met enkele doorvoeren voor de kabels van de verlichting. De akoestiek bleek hiermee fantastisch gedempt te zijn en het esthetische effect van dit mooie paneel in de ruimte kan ook niet ontkend worden. Een ware eyecatcher met een belangrijke functie! Het resultaat? Zeer tevreden klanten die nu volop van hun nieuwe woonst kunnen genieten.

 

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: