Wij zorgen voor... een goede akoestiek in de zorg!

Wij zorgen voor... een goede akoestiek in de zorg!

Zorgverleners zijn steeds druk in de weer met zorg dragen voor anderen. Maar hoe zit het met hun omgeving en die van hun patiënten? Draagt deze wel zorg voor hen? En is deze er wel op voorzien om hen niet enkel fysiek maar ook mentaal rust te bieden?

Een ziekenhuis, rusthuis, wijkgezondheidscentrum of psychiatrische instelling,… allemaal zijn deze gebouwd met het oog op het welzijn van hun bewoners en/of patiënten. De onderhoudsvriendelijke materialen die gebruikt worden in deze voornamelijk klinische inrichting zorgen echter niet meteen voor een goed gevoel. Integendeel, vaak maakt een ongelooflijke galm en de daarbij horende kille sfeer zich meester van de verschillende ruimtes zoals de gang, hobbyruimte, eetzaal etc.

Om een groter thuisgevoel en meer welbehagen te creëren zou elke zorginstelling zich zorgen moeten maken over de slechte akoestiek waarmee men te maken heeft. Zodra patiënten/bewoners en het personeel hierover klagen, zou er gezocht moeten worden naar een passende oplossing. Hiervoor springen wij dan meteen in de bres. Akoestische wandpanelen met print, op maat gemaakte plafondpanelen die we onzichtbaar integreren in het interieur, afwasbare screens,… Wij bekijken de oplossing steeds per situatie en maken vervolgens alles op maat.

Zo hielpen wij al de akoestiek verbeteren in verschillende ziekenhuizen en woonzorgcentra, maar ook in wijkgezondheidscentra in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Ook voor psychiatrische instellingen hebben wij al akoestische oplossingen aangeboden en geplaatst.

Het resultaat is telkens hetzelfde: het overtollige geluid en de galm worden gedempt, wat meteen voor een aangenamere sfeer zorgt. Onze esthetische oplossingen zijn bovendien een streling voor het oog, want dat wil immers ook wat. Zo zorgen wij graag voor de zorgsector!

Bekijk hier enkele van onze realisaties in de zorgsector.

 X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: