The Reference (3)

The Reference (3)


Het probleem

Bij onze andere realisaties (The Reference 1 en The Reference 2) kon u reeds lezen hoe we in 2015 en 2017 de akoestiek bij het groeiende bedrijf The Reference verbeterden met onze akoestische oplossingen op maat. Na een succesvolle test in 2015 werd COUST meermaals ingeschakeld om de akoestiek in de kantoren en vergaderruimtes te verbeteren. In 2018 waren twee extra vergaderruimtes aan de beurt.

De oplossing

We beslisten om de akoestiek in beide vergaderruimtes te verbeteren aan de hand van enkele wandpanelen (COUSTpanel). In de grote vergaderruimte werd een COUSTpanel geplaatst met effen stof, als een beamerwand. Een bijkomend COUSTpanel van 4,6 m² zorgt er voor de nodige aanvulling om tot het noodzakelijke aantal m² absorptiemateriaal te komen. Net zoals het paneel in de kleine vergaderruimte werd ook dit akoestisch paneel met print voorzien van een fantastische print op sublimatiedruk. Achteraf liet onze klant de muur rondom onze panelen schilderen voor een verrassend optisch effect. 

Het resultaat

Het resultaat van onze akoestische panelen is gewoon verbluffend. Niet alleen is de akoestiek in beide ruimtes nu perfect, de prints zorgen bovendien voor een fantastische meerwaarde.

Bekijk hier hoe wij bij The Reference al een eerste keer (2015) en tweede keer (2016) de akoestiek verbeterden met onze akoestische oplossingen op maat.

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: