The Reference (2)

The Reference (2)


Het probleem

Na onze succesvolle passage in 2015, waarbij we twee video conference rooms van The Reference akoestisch optimaliseerden, contacteerde het bedrijf ons in 2016 met een nieuwe uitdaging. Omwille van hun focus op kwaliteit maakte het bedrijf een spectaculaire groei door. Het aantal medewerkers groeide dan ook exponentieel. Om iedereen comfortabel te kunnen laten werken in de grote kantoorruimtes waren dringend enkele akoestische ingrepen nodig.

De oplossing

Onze accountmanager ging ter plaatse en maakte een grondige analyse van de situatie. De salesafdeling werd eerst aangepakt. Twee scheidingswanden op wieltjes (ARTscreen) en twee afhangende plafondpanelen (ARTceilings) waren genoeg om onze klant te overtuigen om verder met ons in zee te gaan. De babbelboxen van de salesafdeling werden voorzien van een aantal wandpanelen (ARTpanels) met leuke prints, die perfect pasten bij de reeds aanwezige materialen. Omwille van onze goede resultaten mochten we vervolgens ook de grote landschapskantoren aanpakken. Hier plaatsten we meerdere afhangende plafondpanelen (ARTceilings) op het betonnen plafond. Enkele staande screens en een wandpaneel in de keuken maken het geheel af zorgen voor een afbakening van de koffiehoek.

Het resultaat

De meer dan 80 medewerkers in het grote landschapskantoor waren niet happig op het plaatsen van bureauschermen. De hangende plafondpanelen die we daarom plaatsten, waren soms van groot kaliber (wel 4 meter lang) en daarom een ware uitdaging om over de lamparmaturen, airconditioning, verlichting en balken heen te tillen. Het resultaat was gewoon verbluffend. Een tevreden klant met tevreden werknemers, en enkele maanden later vond er alweer een uitbreiding plaats. COUST kon alweer starten met een derde project, dat je hier kan bekijken.

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: