The Reference (1)

The Reference (1)


Het probleem

Op 25 jaar tijd groeide het IT-bedrijf The Reference werkelijk uit tot dé referentie in haar sector. Onder de professionele leiding van CEO Anja Capelle evolueerde dit bedrijf in een recordtempo tot een full service bureau met meer dan 150 medewerkers. Na een succesvolle test in 2015 werd COUST meermaals ingeschakeld om de akoestiek in de kantoren en vergaderruimtes te verbeteren.

De oplossing

In 2015 waren als eerste project twee vergaderruimtes aan de beurt waar in alle rust conference calls gehouden moesten kunnen worden. Omwille van het gebruik van technische apparatuur moesten we daar dus naar een lagere galmwaarde streven van 0,6 s. De eerste vergaderruimte werd opgesierd met een muurgrote COUSTwall met een prachtig uitzicht over Gent. Schakelaars en stopcontacten werden er netjes in verwerkt. In de tweede vergaderzaal plaatsten we twee akoestische panelen (COUSTpanel), één met print en één met effen stof om als beamerwand te gebruiken. Er werd ook een akoestisch plafond (COUSTceiling) geplaatst, dat omwille van de oneffenheid van het plafond en de vele technieken erop aanwezig, opgehangen werd door middel van kabeltjes.

Het resultaat

Een mobiel akoestisch scherm (COUSTsceen) op wieltjes zorgde voor de kers op de taart: de uitvoering in iPhone-vorm maakte van dit screen al gauw de lieveling van het kantoor.  Het wordt nu van kantoor tot kantoor gerold. The Reference was zeer tevreden over het akoestische en esthetische effect van onze producten. Het is dan ook niet zomaar dat zij ons erna nog meerdere keren contacteerden om bijkomende ruimtes akoestisch aan te pakken.

Bekijk hier onze tweede en derde realisatie voor The Reference.

 

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: