Lukemieke

Lukemieke


Het probleem

In het hart van Leuven, vlak naast het stadspark, kan je in restaurant Lukemieke al 50 (!) jaar terecht voor “natural comfortfood” in de vorm van een vegetarische lunch, diner of meeneemmaaltijd. De circa 80 gasten worden verwelkomd in de ruime maar gezellige burgerwoning of op het groene tuinterras met weelderige blauwe regen. Opdat de nadruk vooral op het lekkere eten kon blijven liggen, besloten Sofie en Sarah Doumen, de dochters van huidige uitbaatster Miriam Bruggeman, enkele jaren geleden om de akoestiek in het hele pand te verbeteren. De hoge plafonds in combinatie met een antieke tegelvloer en de afwezigheid van gordijnen zorgden immers voor een zeer vervelende galm en dus een onaangename akoestiek.

De oplossing

Na een galmmeting ter plaatse door onze specialist bleek dat er 12,5 m² van ons akoestisch materiaal nodig zou zijn om de galm in zowel de grote als kleine zaal te doen verdwijnen. De klant koos ervoor om 7 wandpanelen met print (ARTpanels) te laten installeren. Vijf hiervan kwamen in de grote zaal: eentje op hoogte, boven de doorgang tussen beide ruimtes in. De andere vier panelen werden aan de vrije muren naast de eettafels gehangen. In de kleine zaal plaatsten we twee kleinere ARTpanels.

Het resultaat

De klant maakte van de gelegenheid gebruik om de sfeer in het restaurant te laten bepalen door de afbeeldingen op de ARTpanels. Ze kozen hierbij voor een aantal haarscherpe, artistieke afbeeldingen van de groenten waarmee ze graag werken bij het bereiden van hun verse maaltijden. Op dit formaat, en door het procedé van sublimatieprint waarmee wij werken, komen de foto’s uitstekend tot hun recht. Niet enkel de uitbaters maar ook hun klanten kunnen nu eten en keuvelen in een schitterend kader waarin gezelligheid en sfeer troef is.

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: