Le monde est petit

Le monde est petit


Het probleem

"Le monde est petit” - “de wereld is klein”: in dit grote restaurant in Eigenbrakel wordt deze spreuk werkelijkheid. Het buffet met gerechten uit de wereldkeuken biedt voor ieder wat wils. Het succes van deze formule vertaalt zich in de meer dan 300 couverts die zowel doorheen de week als in het weekend goed gevuld zijn. Een gezellige drukte maakt zich daarbij van de ruimte meester, maar daardoor ontstaat ook veel lawaai. COUST werd opgeroepen om de akoestiek in de grote zaal aan te pakken, alsook in 1 van de kleinere zalen voor privéfeesten.

De oplossing

In de grote zaal stelden zich verschillende uitdagingen: vele obstakels aan het plafond (verlichting, geluidsinstallatie, ventilatie,…), afhangende luifels, een grote ‘ton’ in het midden van de zaal,… Dit was voor ons echter geen enkel probleem.  We plaatsten in totaal 160 m² van ons akoestisch materiaal, verdeeld over verscheidene plafondpanelen (COUSTceilings) in de volledige ruimte. Alles werd goed bestudeerd de panelen werden perfect in lijn geplaatst met de bestaande verlichting en luifels. Op vraag van de klant werden 2 plafondstroken afgewerkt met prints van verschillende landen, als referentie naar de wereldkeuken. In de aparte zaal namen we de galm weg aan de hand van 6 grote wandpanelen met zwart-wit prints (COUSTpanels).

Het resultaat

Op vraag van de klant plaatsten wij enkel op maandag (sluitingsdag) zodat de klanten hier geen last van zouden ondervinden. Nu is het restaurant eindelijk volledig geëquipeerd om 300 bezoekers te ontvangen die nu ook in alle rust van hun exotische gerechten kunnen genieten. 

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: