Frituur Maurice

Frituur Maurice


Het probleem

Frituur Maurice (www.frituurmaurice.be) is al ruim 50 jaar een begrip in Hoeselt en omstreken. Het is dan ook meer dan zomaar een frituur: ze serveren er de Vlaamse klassiekers en staan voor een eerlijke en kwalitatieve keuken aan democratische prijzen. In de zomer van 2017 beslisten de nieuwe eigenaars om de zaak in een modern jasje te steken. Na de renovatie merkten ze echter dat de aanwezige galm vaak een domper op de vreugde van de klanten betekende. Hier moest dringend iets gebeuren.

De oplossing

Onze expert raadde een oplossing aan waarbij de oorspronkelijke nagalmtijd van 1,3 seconden kon worden gereduceerd naar 0,7 seconden. Hiervoor was bijna 20 m² absorberend materiaal nodig. De eigenaars kozen voor enkele wandpanelen (COUSTpanels) met smaakvolle prints. Om voldoende absorptie te garanderen werd daarnaast ook een groot plafondpaneel (COUSTceiling) geplaatst in dezelfde kleur als het plafond.

De uitkomst is meer dan goed, we hebben geen last meer van overdreven geluiden. De plaatsing is zeer vlot en aangenaam verlopen. De werkmannen waren zeer vriendelijk, netjes een spontaan. Als ik ooit iemand kan helpen met een akoestisch probleem, zal ik zeker jullie aanbevelen. 

Nikki Vanekan - Frituur Maurice

Het resultaat

De nagalmtijd in Frituur Maurice bedraagt nu nog 0,7 seconden. Klanten kunnen weer ten volle genieten van elkaars gezelschap en geanimeerde gesprekken. Frituur Maurice barst weer van de gezelligheid!

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: