Eethuisje 't Leven

Eethuisje 't Leven


Het probleem

“’t Leven, even om te genieten”, een slogan die met zorg gekozen werd door Kelly Vermeeren en Kris Vissers van eetcafé ’t Leven. Zij stellen het genieten van hun klanten immers voorop. Sinds een goed jaar runt dit ondernemende koppel deze gezellige eetzaak met veel passie voor hun vak en hun klanten. Het kan dan ook geen wonder heten dat zij al snel na de opening ervan bij COUST aanklopten om de akoestiek in de zaak te verbeteren. Genieten is immers moeilijk in een ruimte met te veel lawaai en galm. 

De oplossing

Onze specialist ging langs voor een galmmeting. Het resultaat? Een galmtijd van 1,3 seconden. Niet uitzonderlijk hoog, maar zeker voor verbetering vatbaar. We adviseerden de klant uitvoerig over de mogelijkheden om de akoestiek in de zaal op punt te stellen, waarbij ze veel interesse en aandacht toonden voor onze werkwijze en producten. Zo werkten we samen toe naar de ideale oplossing.

WAAAUUUW, wat een mooi en goed resultaat (mensen praten er al over trouwens :-))

Kris Vissers - Eethuisje 't Leven

Het resultaat

Vooraan het pand plaatsten we een plafondpaneel (ARTceiling) op het licht hellende plafond, met enkele doorvoeren voor de verlichting. Het warmwitte doek van het plafondpaneel zorgt voor een onopvallende integratie van het product in de ruimte. In het achterste gedeelte van de zaal koos de klant voor een grote ARTwall met print boven de lange zitbank. De kleurrijke print werd zorgvuldig door de klant uitgekozen om de gewenste sfeer in de ruimte te behouden. Het mag gezegd worden dat deze samenwerking een uitstekend resultaat heeft opgeleverd: het akoestische en esthetische aspect zijn weer slim gecombineerd in een mooie oplossing van COUST.

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: