SPI International

SPI International


Het probleem

In het Elsinore building, een van de glazen kantoorgebouwen naast de E40 in Zaventem, bevindt zich de Belgische vestiging van Sales Performance International. Dit globale bedrijf is actief in 50 landen en beschikt over 4 kantoren: Brussel, Londen, Shanghai en New York. Hun core business is het aanreiken van trainings en tools aan bedrijven die meer en efficiënter wensen te verkopen.

De oplossing

Het spreekt voor zich dat in een dergelijk bedrijf extensief gecommuniceerd moet worden. In het kantoor van SPI te Brussel waren dan ook twee ‘phonebooths’ voorzien: twee vergaderzaaltjes waarin in alle rust getelefoneerd zou kunnen worden. Of dat dacht men toch... De grote glazen wanden die rondom de zaaltjes gebouwd werden, staken daar echter een stokje voor. Wat goed is voor de transparantie van het kantoor, komt de vertrouwelijkheid en het comfort van de telefoongesprekken immers absoluut niet ten goede.

De plaatsing afgelopen vrijdag was snel gedaan. Uw plaatsers zijn zeer professioneel. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. We hebben een aantal mooie foto’s aan de muren hangen, maar het belangrijkste is dat er geen echo's meer in de phonebooths zijn. Het verschil is opmerkelijk! Nu kunnen we eindelijk zonder zorgen bellen met onze klanten en partners. Dankzij COUST hebben we deze ruimtes terug.

Alexander Molina - SPI International

Het resultaat

Gelukkig kunnen wij een galmprobleem in dergelijke kleine vergaderzaaltjes gemakkelijk oplossen. We plaatsten in elke phonebooth een ARTpanel (wandpaneel) van 4 m². Hierop kwamen twee mooie prints en voilà: nu kunnen deze ruimtes écht gebruikt worden waarvoor ze dienen: het voeren van comfortabele gesprekken/conference calls in alle rust en vertrouwelijkheid, zonder die vervelende galm.

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: