Restaurant Vreedehof

Restaurant Vreedehof


Het probleem

In de prachtige omgeving van de Waasmunsterse Heide vind je restaurant Vreedehof. Al 20 jaar is deze zaak een gevestigde waarde bij fietsers en wandelaars, die er komen verpozen bij een welverdiend biertje of koffie. Deze populariteit heeft echter ook een keerzijde: het lawaai van de vele klanten in de zaal en de veranda's zorgden ervoor dat de eigenaar ons contacteerde voor een oplossing. En inderdaad: in de grote zaal konden we een galmtijd opmeten van 1 seconde, in de veranda achteraan zelfs 1,5 seconde.

De oplossing

We besloten in beide ruimtes een nagalmtijd na te streven van 0,7 seconden. In de grote zaal plaatsten we 3 witte ARTceilings (akoestische plafondpanelen) en in de voorste veranda een ARTpanel (akoestisch wandpaneel) met een print van Bangkok. In totaal werd er in deze ruimte zo 22 m² akoestisch absorberend materiaal van COUST geplaatst. In de veranda achteraan plaatsten we nog een ARTwall van 16,5 m² waarin we de grote glazen deuren op een prachtige manier integreerden.

Ik was al zeer tevreden over jullie personeel dat de werken heeft uitgevoerd, en nu blijkt dat de akoestiek ook op drukke dagen aangenaam is. Ik krijg zelfs lovende reacties van klanten die het hier nu veel aangenamer vertoeven vinden.

Dirk Van de Vreede - Restaurant Vreedehof

Het resultaat

De ARTwall met print in de veranda is de absolute blikvanger geworden van deze zaak. Men krijgt nu niet enkel een rustgevend gevoel wanneer men het bos in kijkt, maar ook wanneer men naar het restaurant toe kijkt. De strakke ARTceillings in de grote zaal integreren mooi in het bestaande interieur en de skyline van Bangkok zorgt voor een leuke referentie naar de Thaise gerechten op het menu. Kortom: een prachtige integratie van onze hoogkwalitatieve producten in de bestaande context.

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: