Restaurant De Bosmolen

Restaurant De Bosmolen


Het probleem

In restaurant de Bosmolen staan gastronomie en oog voor detail centraal. Kwaliteit en creativiteit zijn erg belangrijke pijlers in deze prachtige en drukbezochte zaak. Eigenaars Michel Scheers en zijn charmante echtgenote trekken de perfectie van de gerechten bovendien ook door in de inrichting van het pand. En dus kon een optimalisatie van de akoestiek hier absoluut niet ontbreken.

De oplossing

Tijdens de galmmeting werd besloten om de gemeten galmtijd van 0,9 seconden te reduceren tot 0,7 seconden. De klant wenste hiervoor van ons graag een creatieve, maar tegelijkertijd kwalitatieve oplossing. We besloten in samenspraak met de klant om een lege muur volledig te bedekken met onze wandbekleding op maat (ARTwall). Deze werkten we af met een zwart-wit print in hoogwaardige sublimatiedruk. De klant koos voor een belangrijke familiefoto die verwijst naar de oorsprong van het gebouw en de naam van de zaak. Omdat het een archieffoto betreft, hielden wij de resolutie en kwaliteit van de afbeelding nauwkeurig in de gaten. Zo zorgden we ervoor dat de best mogelijke versie in het restaurant werd geplaatst.

Het resultaat

En het resultaat mocht er zijn: een echte eyecatcher in het interieur, die erg stijlvol opgaat in de rest van de omgeving. Het zwart-witte beeld en de zwarte profielen van het kader passen perfect bij de rest van het interieur. De optimale akoestiek kreeg de klant er zomaar bij!

 

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: