Restaurant Auberge Napoleon

Restaurant Auberge Napoleon


Het probleem

Vlak aan de rand van de Plantentuin in Meise bevindt zich het prijzenwinnende restaurant “Auberge Napoléon”. Reeds tientallen jaren is dit een gekend adres in Meise voor de gastronomieliefhebbers. U kan er niet enkel terecht voor een lunch of diner, maar ook voor grotere feesten. Het impressionante pand werd in 2011 gekocht door de familie Stallaert en omgetoverd tot een hedendaags, stijlvol restaurant met een lichtrijk interieur. 
 

De oplossing

Het gepassioneerde team haalt dagelijks het onderste uit de kan om de gasten culinair te verwennen. Hun motto luidt “Puur geluk overdragen op een gemoedelijke manier in een stijlvol kader… dat is ons doel!” Om een gemoedelijke sfeer te kunnen garanderen is een goede akoestiek natuurlijk ook van groot belang. En in de veranda bleek dit een probleem te zijn. De vele harde materialen en grote glaspartijen veroorzaakten er een galm die wel 1,3 seconden lang bleef weerkaatsen. De klant contacteerde ons voor het uitwerken van een zo onopvallend mogelijke oplossing.

Het resultaat

We stelden voor om een grote, witte ARTwall (akoestische wandbekleding op maat) te plaatsen boven de witte zitbank, alsook twee witte ARTceilings (akoestische plafondpanelen) die we perfect  zouden uitlijnen met de lichtkoepels. De klant ging akkoord en zo geschiedde: we konden de galm in de mooie veranda dan ook terugdringen naar 0,8 seconden. Een aanvaardbare nagalmtijd om weer feesten en etentjes te laten doorgaan in alle rust en comfort!

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: