Konvert Kortrijk

Konvert Kortrijk


Het probleem

In 2016 nam Konvert contact met ons op. Ze hadden erg veel last van een slechte akoestiek in hun kantoor in Kortrijk. Zowel in het landschapskantoor van de consulenten, de testruimte als de vergaderzaal was het onmogelijk om rustig te werken. Na een galmmeting ter plaatse formuleerden we ons advies.

De oplossing

In de grote consulentenruimte werd een nagalmtijd gemeten van bijna 2 seconden. Met verschillende mensen tegelijk telefoneren was hier zeer vermoeiend. We beslisten om het probleem aan te pakken via het plafond door middel van ARTceilings: hier kunnen geluidsgolven immers zeer efficiënt worden opgevangen. De klant koos een zwart kader in combinatie met een wit doek, wat visueel een voltreffer bleek: het zwart aluminium kader past immers perfect bij de zwarte verlichting. De galm in de vergaderzaal werd volledig geabsorbeerd met een ARTpanel.

Het resultaat

Na onze plaatsing konden de consulenten opgelucht ademhalen: rustig telefoneren en werken was weer mogelijk en de vervelende galm in de vergaderzaal was verdwenen. Onze klant was dan ook uiterst tevreden over het uitstekende akoestische resultaat. Een jaar later klopte Konvert dan ook opnieuw bij ons aan, ditmaal om de akoestiek te verbeteren in kantoor Doornik.

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: