Konvert Doornik

Konvert Doornik


Het probleem

In 2016 verbeterden we reeds met groot succes de akoestiek in kantoor Konvert in Kortrijk. In 2017 werden we dan ook door deze tevreden klant gecontacteerd om ook de akoestiek in kantoor Doornik te verbeteren. De grote ramen maakten van de consulentenruimte een mooie, lichte ruimte waar het aangenaam werken leek. Dit was echter buiten de vervelende galm gerekend die door de vele glaspartijen werd versterkt. 

De oplossing

De ruimtes en de nagalmtijd werden nauwkeurig opgemeten en de offerte werd in detail opgemaakt. Onze ervaren plaatsers installeerden vlot een aantal plafondpanelen (COUSTceiling) in de grote ruimte. Deze werden allemaal ter plaatste gemaakt en mooi in lijn gebracht met de aanwezige spots op het plafond. Enkele wandpanelen (COUSTpanel) met het logo van Konvert konden absoluut niet ontbreken. 

De akoestiek is nu beter dan vroeger.

Mikhail Castelein - Konvert Doornik

Het resultaat

De nagalmtijd werd gereduceerd tot een aangename galmtijd van 0,8 s. Het kantoor is nu een ideale combinatie van licht en openheid, met een optimale akoestiek. Ook ditmaal waren de reacties van onze klant zeer lovend. Op naar een derde project? 

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: