Hardy's Industries

Hardy's Industries


Het probleem

Hardy’s Industries is gehuisvest in een prachtig nieuw gebouw, strak afgewerkt met veel harde materialen zoals glas en beton. De kantoren met industriële look werden ingericht met designmeubels in allerlei leuke kleuren. Aan alles leek wel gedacht, behalve aan de akoestiek. Zowel in het kantoor van de CEO als in de aparte kantoren lag de galm merkelijk te hoog. Ook voor de receptie en in de twee vergaderzalen moest een oplossing gezocht worden om de vervelende holle klanken uit de ruimte te halen. COUST deed zijn werk en ging langs voor een galmmeting.

De oplossing

In het grootste kantoor was het grootste aantal m² absorptiemateriaal nodig. We plaatsten er een COUSTceiling boven het bureau en lijnden deze mooi uit met de reeds aanwezige verlichting. We plaatsten er ook een akoestisch wandpaneel met print. De grote vergaderzaal werd aangepakt door de plaatsing van een COUSTwall met print van 10 m². De prachtige print toont de topkwaliteit van onze prints in sublimatiedruk. In de verschillende kleinere kantoren alsook in de receptie plaatsten we telkens een wandpaneel met print (COUSTpanel) om de muren te verfraaien.

Wij zijn heel tevreden van de samenwerking. Perfecte ploeg (heel vriendelijk, proper en beleefd), correcte timing en vlotte samenwerking! Zowel de professionele aanpak bij de begeleiding en de realisatie van het project waren voor ons voortreffelijk. De voorgestelde oplossingen beantwoorden volledig aan onze vraag, het resultaat vonden wij schitterend. Dank voor de service en de producten! Wij zullen alvast niet nalaten jullie aan te raden bij anderen.

Réginald Hardy - Hardy's Industries

Het resultaat

We lieten een immens tevreden klant achter zonder vervelende galm en met een aantal blikvangers in de ruimtes. Een fantastische opsteker voor ons gehele team!

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: