Erasmushogeschool Brussel

Erasmushogeschool Brussel


Het probleem

De Erasmushogeschool Brussel is met haar 5.500 studenten een van de grootste Nederlandstalige hogescholen in Brussel. Ze heeft verschillende campussen in het Brusselse en biedt een breed gamma bachelors, masters en graduaatsopleidingen aan. In 2017 schakelde men bouwonderneming Troubleyn in voor de herinrichting van de oude eetzaal. Zij contacteerden ons op hun beurt voor een passende akoestische oplossing om de nodige rust in de zeer grote zaal te vrijwaren. 

De oplossing

De inrichting van de ruimte werd reeds bepaald door de bouwfirma. Wij kregen een grote wand boven de zitbank aan de zijkant van de ruimte om onze akoestische wand COUSTwall op op te bouwen. Een wand van bijna 12 meter lang en 2,33 meter hoog: een absorptieoppervlakte van 27 m² was nodig om de akoestiek in de refter te optimaliseren. De plaatsing verliep vlekkeloos en onze installateurs zorgden voor een verbluffend resultaat.

Het resultaat

Onze naadloze, perfect uitgevoerde COUSTwall is de absolute blikvanger geworden van deze nieuwe eetzaal. De akoestiek werd niet alleen geoptimaliseerd, het beeld van het weidse bos zorgt ook voor de nodige rust in de hoofden van de studenten tussen de lessen en examens door. Een prachtige oplossing voor een zeer stijlvol gerenoveerde ruimte!

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

We leveren en plaatsen aan dezelfde prijs in heel België en Noord-Frankrijk.

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: