De Refter

De Refter


Het probleem

‘De Refter’ bevindt zich in een statig herenhuis in het centrum van Melsele. Toon De Coninck en Lies Lambers bouwen hier sinds 2011 aan een zaak die huiselijkheid verenigt met lekker eten in een modern en tegelijk authentiek kader. Op het gelijkvloers van hun eigen woning kan je terecht voor privéfeesten en etentjes.

De oplossing

De grote zaal is voorzien van een enorm raam met zicht op de gezellige tuin. De strakke, betonnen plafonds met smaakvolle verlichting zorgen voor een prachtig resultaat, maar ook een serieus akoestisch probleem: weerkaatsend geluid en een onaangename akoestiek.

 

Wij waren zoals vorige keer ook deze keer zeer tevreden van de goede service. Ook de plaatsers waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Toon De Coninck - De Refter

Het resultaat

Na een analyse van de situatie door onze specialist, plaatsten we in een eerste fase enkele onopvallende wand- en plafondpanelen (COUSTpanel en COUSTceiling) in de ruimte. In een tweede fase voegde de klant hier nog 2 COUSTwalls (wandbedekking op maat) aan toe met een oppervlakte van bijna 12 m². Op deze manier konden we uiteindelijk een galmtijd voorleggen van minder dan 0,7s. Een optimaal resultaat met zowel tevreden klanten als bezoekers, die nu volop van hun evenement of etentje kunnen genieten.

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

We leveren en plaatsen aan dezelfde prijs in heel België en Noord-Frankrijk.

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: