Caenen Bank & Verzekeringen

Caenen Bank & Verzekeringen


Het probleem

Diep in de provincie Limburg, op een zucht van de Nederlandse grens en vlakbij Oud-Rekem (verkozen tot mooiste dorp van Vlaanderen in 2008) vinden we bank- en verzekeringskantoor Marcel Caenen. Een stijlvol, strak ingericht kantoor met oog voor detail.

We werden gecontacteerd om de akoestiek te verbeteren in verschillende ruimtes: de vergaderzalen, aparte burelen, de inkom en tot slot de ontvangstruimte. Daar was naast een hoge galmtijd vooral ook een probleem van spraakprivacy. Het loket in de inkom was niet afgescheiden van de ontvangstruimte, en conversaties die door vier adviseurs tegelijk werden gevoerd, waren nog onmogelijk te volgen.

De oplossing

We adviseerden de klant en plaatsten vervolgens onze oplossingen met 100% gegarandeerd resultaat. In de inkom plaatsten we een plafondpaneel (COUSTceiling) in lijn met de uitsparing in het plafond.  Dit was voldoende om de galm te reduceren. De COUSTceiling die we in de ontvangstruimte plaatsten, perfect in lijn met de koelinstallatie, geeft nu extra uitstraling aan de ruimte. Aangezien hier ook een probleem van spraakprivacy heerste, ontwikkelden we speciale scheidingswanden (COUSTscreens) met een insprong, zodat deze perfect op de bestaande bureaus tussen de 4 adviseurs pasten. Achter het loket werd nog een staande COUSTscreen geplaatst en geslaagd was onze missie. Ook in de kantoren van de gebroeders Caenen, de andere burelen en vergaderzalen werden de akoestische problemen van galm en negatieve geluidsreflecties gemakkelijk door ons opgelost aan de hand van wandpanelen (COUSTpanels).

De plaatsing van de panelen is vlekkeloos verlopen. Jullie medewerkers hebben puik werk geleverd. De akoestiek is beduidend verbeterd. De kleur van de panelen is perfect en geeft het kantoor een extra uitstraling. We hebben ook al positieve reacties van ons cliënteel ontvangen. Bedankt voor de prettige samenwerking!

Marcel Caenen - Caenen Bank en Verzekeringen

Het resultaat

De klant was uitermate tevreden en loofde ons voor de vlekkeloze plaatsing en het perfecte akoestische resultaat. Een echte opsteker om te horen dat zelfs het cliënteel de akoestische verbetering opmerkt! 

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

We leveren en plaatsen aan dezelfde prijs in heel België en Noord-Frankrijk.

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: