Apostolisch Genootschap Amstelveen (NL)

Apostolisch Genootschap Amstelveen (NL)


Het probleem

Het creëren van een goede spraakverstaanbaarheid in uitdagende omstandigheden, zoals een kerk, is ons vak en zien we als een uitdaging. Voor het Apostolisch Genootschap mochten wij een drietal kerken “aanpakken”. 
Terrena Architecten kwam met de opdracht om de akoestiek te verbeteren in de ontvangsthal en garderobe van het APG te Amstelveen.

 

De oplossing

We besloten om 3 akoestische plafondpanelen (COUSTceilings) te plaatsen, met in totaal 14,5 m² van ons hoogkwalitatief absorberend materiaal. De grote uitdaging waren hier de verschillende uitsparingen die we moesten voorzien voor de verlichting. Gelukkig kunnen wij met ons systeem en onze vakkundige monteurs perfect uitsparingen maken voor verlichting, rookmelders, stopcontacten, ramen, deuren etc.

 

Het resultaat

In 12 uur tijd plaatsten onze monteurs 3 prachtige naadloze plafondpanelen, inclusief de gewenste vierkante uitsparingen. Zo maakten wij van de inkomhal van deze apostolische kerk weer een serene ruimte, zonder vervelende galm. De klant kon niet anders dan tevreden zijn met dit mooie resultaat. 

 

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: