Gerenommeerd advocatenkantoor

Gerenommeerd advocatenkantoor


Het probleem

In een statig, historisch pand in Brussel bevindt zich dit prestigieuze, internationale advocatenkantoor. De harde materialen en grote afmetingen van de indrukwekkende inkomhal en majestueuze traphal zorgden jammer genoeg voor een serieus galmprobleem. Voor de receptioniste was het erg onaangenaam werken in deze mooie maar kille ruimte, en ook voor de klanten betekende dit niet echt een warm welkom.

De klant was heel duidelijk: hier was enkel het beste goed genoeg. Hij eiste kwaliteit en afwerking tot in de puntjes. Bovendien zou erg voorzichtig omgegaan moeten worden met het gebouw vol marmeren wanden, historische muurschilderingen en antieke lampen. De keuze voor COUST was dan ook snel gemaakt.

De oplossing

In de inkomhal brachten we ten eerste twee grote wandvullende panelen (COUSTwalls) aan. Vervolgens installeerden we plafondpanelen (COUSTceilings). Hierbij moesten we erg omzichtig te werk gaan. In grondig overleg met de elektricien werd ook bekeken hoe de antieke verlichting na de werken opnieuw bevestigd zouden kunnen worden.

Het resultaat

In de traphal stelde zich de grootste uitdaging. Op de draaiende trappen bekleedden we telkens de onderkant van de trap. Er moesten dus verschillende stellingen op de trappen opgebouwd worden. Bovendien moest de hele installatie plaatsvinden binnen een korte tijdspanne in de sluitingstijd van het kantoor. Ons team van 6 nauwgezette vakmannen klaarde de klus in een lang weekend. En de klant? Die keek, en luisterde, en concludeerde dat het resultaat ronduit formidabel was.

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: