Accent Oudenaarde

Accent Oudenaarde


Het probleem

Accent Jobs is een HR-bedrijf met wel meer dan 230 kantoren over heel België. Voor het Technical kantoor te Oudenaarde riep het bedrijf onze hulp in om de akoestiek aan te pakken. Dit prachtige nieuwe kantoor is immers gehuisvest in een van de recente lofts in het centrum, met een industrieel karakter en weinig inrichting. Een klassieke situatie dus, met een vervelende galm.

De oplossing

Uit de galmmeting bleek een nagalmtijd van 1,8 seconden. Dit wil zeggen dat elk geluid wel 1,8 seconde in de ruimte bleef hangen. In een kantoor met een constante bezetting van 4 personen, die mogelijke kandidaten interviewen en ook veelvuldig telefoneren, kan je dit gerust de hel noemen. Niemand verstaat elkaar nog en ook de focus is ver zoek. Een akoestische oplossing was dus erg dringend. 

Ik heb het resultaat zelf al mogen gaan bewonderen, het resultaat mag er zeker zijn! Ook naar akoestiek toe heeft niemand nog klachten in het kantoor.

Judith Messine - Accent Oudenaarde

Het resultaat

We luisterden naar de noden van onze klant en na overleg werd besloten om 6 wandpanelen (ARTpanels) met print voor hen te assembleren. Aangezien het om een huurpand gaat, bieden deze panelen het voordeel dat zij aan een wandbeugel opgehangen worden en dus bij een eventuele verhuis gemakkelijk meegenomen kunnen worden naar een nieuw kantoor. De zes ARTpanels van 300 x 200 cm werden overtrokken met prints die door de marketingafdeling van Accent zelf werden aangleverd. Zo konden we de nagalmtijd terugbrengen tot 1 seconde. Een gigantisch verschil, zowel op akoestisch als esthetisch vlak!

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: