Tafeltje Rond

Tafeltje Rond


Het probleem


Brasserie Tafeltje Rond, jouw “vleugje Parijs in Beveren”, zoals chef-kok Filip Slangen zijn restaurant omschrijft, brengt hoogstaande gastronomie naar je bord. Verfijnde keuken op basis van kwaliteitsvolle, dagverse producten: wie houdt daar nu niet van? Als de akoestiek dan ook nog eens goed zit, keren je klanten steevast terug. Dat had Filip ook goed begrepen. Daarom nam hij na de renovatie van het pand meteen contact op met COUST om zijn klanten ook de beste akoestiek te kunnen voorschotelen.

De oplossing

We gingen langs voor een galmmeting en legden de resultaten voor aan de klant. Om een nagalmtijd van 0,6 seconden te kunnen bereiken, was in totaal ongeveer 14 m² van ons akoestisch materiaal nodig. Een nagalmtijd van 0,6 seconden is immers onontbeerlijk in een restaurant waar veel mensen samenkomen om met elkaar te praten.

In de ruimte vooraan plaatsten we 2 ARTpanels (wandpanelen) met een print, langs beide zijden van de deur. Tussen de ramen plaatsten we twee wandpanelen in dezelfde witte kleur als de muren. De achterste ruimte werd opgesmukt door nogmaals drie wandpanelen met prachtige prints, en een zwarte ARTceiling (plafondpaneel) met een doorvoer voor de majestueuze verlichting.

Het resultaat

De prints werden in onderling overleg met COUST erg minutieus door de klant gekozen. Het resultaat is dan ook ontegensprekelijk mooi: Parijs ligt werkelijk aan je voeten. De gewaagde zwarte ARTceiling loopt perfect over in het reeds bestaande plafond en is zo visueel erg onopvallend. Al deze akoestische oplossingen samen hebben de sfeer en stijl van het restaurant mee vorm gegeven. Onze klant was dan ook erg tevreden dat we dit resultaat konden afleveren.

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: