Stephex

Stephex


Het probleem

Stephex Group is wereldwijd marktleider in de constructie en productie van paardenvrachtwagens.
De bedrijfsfilosofie is “permanent streven naar de hoogste kwaliteit” en die weerspiegelt zich duidelijk in het prachtige hoofdkantoor te Meise waar alle Stephex medewerkers nauw samenwerken om deze visie dag na dag te realiseren. Tevreden werknemers leveren beter werk en dat heeft het management van Stephex meer dan wie ook begrepen. Coust acoustics werd gecontacteerd om de kantoren nog comfortabeler te maken zodat zowel het kaderpersoneel als alle bedienden kunnen werken in een akoestisch aangename werksfeer.

De oplossing

Er werd een galmmeting uitgevoerd in alle individuele kantoren alsook in de landscapes waar meerdere mensen samenwerken in één grote ruimte.  Een galmwaarde van 0,8 seconden is een erg aangename omgeving om in te werken en deze doelstelling werd gerealiseerd met verschillende oplossingen.

In de kantoren van het management werd gewerkt met een combinatie van ARTwalls en ARTpanels (wandpanelen) met prachtige foto’s. In de landscape kantoren werd het galmprobleem opgelost met ARTceilings (plafondpanelen) in dezelfde kleur van het plafond. Alles netjes uitgelijnd met de dakkapellen en heel onopvallend.

We willen op termijn nog een aantal ruimtes aanpakken. Het resultaat is dus duidelijk merkbaar voor de collega’s!

Stephex

Het resultaat

Het resultaat mag gezien en gehoord worden. De akoestische oplossingen van Coust “blenden” perfect met de omgeving en de reeds aanwezige decoratie in deze smaakvolle kantoren. Voor de ARTpanels met print werden de foto’s door Stephex aangeleverd. Twee vliegen in één klap: ze illustreren de bedrijfsactiviteiten en zijn bovendien geluiddempend. De ARTwalls en ARTceilings verdwijnen als het ware in de ruimte omdat ze perfect afgestemd zijn op de muren en de plafonds waarop ze gemonteerd werden.

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: