Restaurant Sanzaru

Restaurant Sanzaru


Het probleem

In Sint-Stevens-Woluwe kan je een uniek food concept in België gaan ontdekken: de Japans-Peruviaanse keuken van Restaurant Sanzaru (ook wel de Nikkei keuken genoemd). Japanse gerechten met Peruviaanse toets of omgekeerd: je moet het geprobeerd hebben. Zo uniek als de gerechten is ook het interieur van deze prachtige zaak, die gehuisvest is in een magnifiek modernistisch pand. Interieurarchitecten creëerden er een ware symfonie van diverse kleuren en materialen. Het resultaat was fenomenaal, maar de akoestiek liet te wensen over.

De oplossing

De veel te hoge galmtijden die werden opgemeten in het restaurant moesten dringend gereduceerd worden. Samen met een interieurstyliste zocht onze expert de beste oplossing voor het probleem. Gezien de uitgekiende inrichting van het pand werd naar een onopvallende akoestische oplossing gezocht. Dit werd gevonden in enkele op maat gemaakte COUSTceilings (plafondpanelen). De exacte tint paars van het plafond werd nauwkeurig uitgekozen uit ons assortiment effen stoffen, het aluminium kader werd vervaardigd in de antracietkleurige tint van de verlichting.

Het resultaat

De akoestische verbetering was zo groot op het gelijkvloers dat de eigenaars kort na de installatie van onze akoestische plafondpanelen beslisten om ook de bovenverdieping meteen te laten aanpakken. Het mag duidelijk zijn dat de klant en COUST elkaar in deze opdracht alweer vonden voor de realisatie van een zeer geslaagd project.

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: