Refter Sadaci

Refter Sadaci


Het probleem

Enkele jaren geleden werden we voor het eerst gecontacteerd door Jan Vandenhende van Buroplus kantoorinrichting (het vroegere Semaburo). Hij was op zoek naar een geschikte akoestische oplossing voor de eetzaal van een klant. En die klant was niet de minste: Sadaci NV. Dit chemische bedrijf, gelegen in de haven North Sea Port van Gent, is Europees leider in de productie van de belangrijke grondstof molybdeen. Met 150 werknemers is dit geen klein bedrijf met een klein reftertje maar wel een heuse eetzaal. En net in deze eetzaal kampte men met een vervelend akoestisch probleem.

De oplossing

De klant wenste graag een lange muur volledig door ons te laten bekleden met akoestische wandbekleding op maat: we plaatsten een ARTwall van wel 9 meter lang op 172 cm hoog mét een print. Het zoeken naar een mooie print die op deze afmetingen nog scherp afgedrukt kan worden is geen fluitje van een cent.

We zijn allemaal heel erg tevreden over het resultaat. Zowel qua uitzicht, de prachtige foto, als de akoestiek. Het geluid is veel rustiger en de stemmen klinken gedempter. Wij zijn bijzonder tevreden van jullie mensen: professioneel en bijzonder vriendelijk. Wij doen graag opnieuw beroep op jullie bij een volgende gelegenheid.

Kathleen Vissers - Sadaci

Het resultaat

We begeleidden de klant hier echter zo goed mogelijk bij en zorgden er zo voor dat zowel de akoestiek als de sfeer in deze ruimte naar een hoger niveau werden getild. Uiteraard was de klant hier zeer tevreden over. Dit project betekende de start van een vruchtbare samenwerking tussen COUST acoustics en Buroplus die tot op vandaag voortduurt!

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: