RBB Economics

RBB Economics


Het probleem

De Franse vestiging van RBB Economics bevindt zich in het 8earrondissement van Parijs, pal in het centrum. Een kantoor op deze plek heeft zo zijn voordelen, maar zorgt ook voor minder beschikbare ruimte per werknemer. De kantoren zijn gevestigd in een mooi, statig gebouw met hoge plafonds en authentieke elementen. De aanwezigheid van verschillende werknemers in een beperkte ruimte gaf echter akoestische problemen, zowel in de vergaderzaal, de aparte kantoren als in het gemeenschappelijke kantoor.

De oplossing

Onze accountmanager ging langs om de problemen per ruimte te bekijken. Vervolgens formuleerde zij een passende oplossing, met garantie. In de vergaderzaal plaatsten we 3 wandpanelen (COUSTpanels) om de galmtijd op een aangenaam niveau te krijgen. De drie aparte bureaus hadden er in totaal nog 5 nodig. In de gemeenschappelijke ruimte was naast galm ook een probleem van spraakprivacy. Daarom was er meer materiaal nodig. De beschikbare ruimte aan de muur was echter beperkt. Onze vakmannen plaatsten daarom een plafondpaneel (COUSTceiling) dat perfect integreerde in de ruimte. Daarnaast hingen we ook 4 kleurrijke Soundleaves “WALL” aan de muur, en 2 Soundleaves “DESK” op de bureaus. Deze frisse designelementen zijn nu echte blikvangers in de ruimte.

Bedankt voor uw hulp en al het advies. Hier is het antwoord van mijn collega's die ter plaatse werken: "Het verdict is unaniem, het werkt heel goed.”

Valentina Ruocco - RBB Economics

Het resultaat

Door onze jarenlange ervaring in de akoestiek was het akoestisch probleem zoals verwacht meteen van de baan. Het parkeren van onze camionette in de drukke straten van Parijs en het omhoog manoeuvreren van de materialen langs de smalle trapgangen bleken uiteindelijk nog de grootste uitdaging, die we niettemin tot een goed einde brachten. Tot grote tevredenheid van onze klant, natuurlijk.

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: