Joke De Wilde

Joke De Wilde


Het probleem

In Roeselare – temidden van weiden en velden – staat het prachtige huis van Joke De Wilde. Modern en stijlvol, maar met veel harde materialen zoals glas en beton. De 3 vrolijke kids van Joke brengen heel wat (te veel?) leven in de brouwerij. Alle slaapkamers geven uit op een vrij smalle gang die aan de overkant quasi volledig uit glas bestaat. Mooi, dat wel, maar de galm was onhoudbaar. Reden genoeg dus om COUST te contacteren om dit varkentje te wassen.   

De oplossing

De galmtest gaf niet minder dan 1,4 seconden aan! Niet verwonderlijk dat Joke soms gek werd van het lawaai. Gelukkig was er een vrij simpele oplossing voor haar probleem. De galm in de gang werd moeiteloos herleid tot 0,8 seconden door naast elke slaapkamerdeur een kleurrijk ARTpanel (wandpaneel) van 120 x 120 te hangen met een leuke foto van het kind dat in de bijhorende kamer slaapt. 

Het resultaat

Joke is voortaan een gelukkig mens nu de rust in huis is neergedaald. Bovendien zijn de ARTpanels in de gang niet alleen super effectief; ze zijn ook een grote aanwinst voor de decoratie. Want de wandpanelen van Coust zijn écht minutieus afgewerkt in een aluminium frame en de beeldresolutie is haarscherp. Voor Joke maken de drie ARTpanels van COUST het verschil tussen de hel en het paradijs!

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: