Immo Bossu

Immo Bossu


Het probleem

Vastgoedkantoor Immo Bossu is gelegen in een moderne nieuwbouw aan de Izegemsestraat te Rumbeke. De bouw van deze kantoren werd opgevat als een open geheel: de vergaderzaal en het kantoor lopen in elkaar over, zelfs over het verdiep heen. Het open plan in combinatie met de grote glaspartijen creëerde de noodzaak aan goede akoestische oplossingen die het open karakter van het kantoor niet zouden schaden. COUST schoot te hulp.

Door de strakke en minimalistische inrichting van de kantoren moesten de akoestische oplossingen zo goed mogelijk in het bestaande interieur integreren. Laat dat nu net zijn waar COUST voor staat: op maat gemaakte, hoogkwalitatieve oplossingen die worden aangepast afhankelijk van de specifieke situatie.
 

De oplossing

We plaatsten verschillende ARTpanels (wandpanelen) met effen doeken in RAL 9016 (verkeerswit, de kleur van de muren), of in een grijs vilten doek dat mooi harmonieerde met het grijs van de betonnen muren. De grootste uitdaging lag echter bij het aanpakken van de traphal naar de vergaderzaal op de eerste verdieping. Daar plaatsten we door middel van een ingewikkelde trapstelling twee ARTwalls (vaste wandbekleding op maat) in een hoek, tot vlak tegen elkaar. Een zwaar maar deugddoend werk, als je het resultaat bekijkt.

Het resultaat

De klant was erg tevreden over het akoestische effect van onze oplossingen. Op esthetisch vlak zijn we er bovendien in geslaagd de oplossingen niet alleen perfect te integreren in de ruimtes, maar ook een esthetische meerwaarde te bieden aan de reeds strakke inrichting. Onze naadloze ARTwalls vormen zonder uitzondering de blikvanger van de traphal!

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: