Farmaka

Farmaka


Het probleem

Het kantoor van Farmaka, een vzw die verantwoord medicijngebruik promoot, bevindt zich in een gezellige ruimte met uitzicht op Dok Noord in Gent. Een perfecte locatie, maar jammer genoeg zonder een perfecte akoestiek. COUST werd ingeroepen om zowel de akoestiek in de vergaderruimte als in de gemeenschappelijke ruimte aan te pakken. Na een accurate galmmeting legden we de klant een duidelijk plan van aanpak voor, mét garantie op de beloofde galmtijd na installatie van onze oplossingen.

De oplossing

In de vergaderruimte plaatsen onze monteurs met grote precisie een COUSTceiling (plafondpaneel) met verschillende doorvoeren om de speelse verlichting te kunnen behouden. Zo kon elk apart lichtsnoer doorheen het paneel gevoerd worden.

De eerste reacties van de medewerkers zijn erg positief. Het verschil is duidelijk merkbaar en maakt het werk een stuk aangenamer. Ook zeer tevreden over de stiptheid, netheid en deskundigheid waarmee uw mensen dit allemaal hebben uitgevoerd. Er valt niks op aan te merken!

Farmaka

Het resultaat

In de gemeenschappelijke ruimte kwamen enkele plafondpanelen boven de bureaus, telkens mooi in lijn met de bureaus en met de andere plafondpanelen. Voor de mobiele COUSTscreens koos de klant een kleur die perfect aansloot bij het reeds aanwezige meubilair. Zo losten we het akoestisch probleem op door de plaatsing van een aantal strategisch en esthetisch sterk uitgekiende oplossingen. De klant was dan ook erg tevreden met het resultaat.

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: