BRM


Het probleem

De firma BRM (Building & Roof Management) is gevestigd in een prachtig oud industrieel pand te Herzele. Bij de inrichting van de zaak werd duidelijk ook veel aandacht besteed aan esthetiek en de details. Helaas liet de akoestiek in dit pand te wensen over. De opvallende raampartijen creëerden een prachtig kader, maar veroorzaakten ook galm en hinderden op die manier de verstaanbaarheid van de medewerkers, wiens bureaus tegen de ramen geplaatst waren. COUST acoustics schoot dan ook te hulp. 

De oplossing

Om te starten plaatsten we enkele bureauschermen (ARTdeskscreen) op de bureaus. Hierbij moesten we rekening houden met de reeds aanwezige apparatuur, alsook met de bevestigingsarmen waarmee de computerschermen aan de bureaus bevestigd waren. Om de nagalmtijd van 1,2 seconden verder te reduceren naar een aangename nagalmtijd van 0,8 seconden, plaatsten we nog enkele mooie wandpanelen (ARTpanels) met zorgvuldig door de klant gekozen prints. Het was niet evident om prints te vinden die scherp genoeg waren en aansluiting vonden bij het bedrijf, maar we deden een extra inspanning en bereikten uiteindehttps://www.coust.be/nl/producten/akoestische-panelen/artpanellijk samen met de klant een erg mooi resultaat. Zo kon een afbeelding van de oude fabriek gebruikt worden, en verzorgden we ook wat photoshop-werk voor de aanpassing van een logo. 

Ik wil toch uw team van plaatsers even in de bloemetjes zetten. Ze hebben heel net werk afgeleverd. Het resultaat is echt heel mooi. Wij zijn uiterst tevreden over de plaatsing en het resultaat. U mag steeds naar ons refereren voor potentiële nieuwe klanten. Er is een duidelijke akoestische verbetering. Mochten we denken aan de extra panelen, dan laten we het zeker weten.

Sigrid De Cooman - BRM

Het resultaat

De lovende woorden die we van de klant te horen kregen na afloop, hebben ertoe geleid dat we later ook de bovenverdieping akoestisch mochten aanpakken. Daar koos de klant er opnieuw voor om enkele mooie wandpanelen (ARTpanels) door ons te laten plaatsen. De kantoren van BRM ogen én klinken nu perfect! 
 

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: