Bewegingsstudio Ferm/Spel

Bewegingsstudio Ferm/Spel


Het probleem

Midden in de Kempense weilanden (Bevel) vinden we de gerenoveerde hoeve van Ellen Van Poecke en Filip Smets. Deze gepassioneerde personal trainers bouwden hun oude schuur recentelijk om tot de inspirerende bewegingsstudio Ferm/spel, waar iedereen welkom is voor trainings en workshops. Na een bewegingssessie babbelen Ellen en Filip graag wat na bij een gezond drankje. Op het vlak van akoestiek kon de schuur echter zelf nog wat ‘personal training’ gebruiken.

De oplossing

De schuur werd met veel smaak ingericht, een perfecte setting dus voor onze akoestische oplossingen. De authentieke balken vormden een mooie omkadering waartussen we een groot plafondpaneel (ARTceiling) plaatsten. Hiervoor moesten we werken met een stelling in twee niveaus. Een groot wandpaneel met print (ARTpanel) werd mooi in lijn geplaatst met de overgang tussen de bakstenen en de gepleisterde wand (foto: Frauke Van den Broeck). De laatste nodige m2 akoestisch materiaal plaatsten we in een ARTwall met een foto die aansluit bij het concept (foto: Het Kempens Erfgoed).

Alles is gisteren goed verlopen. Jullie mensen hebben goed werk geleverd. Een extra pluim voor hen. We zijn zeer tevreden, zowel qua verbeterde akoestiek als met de kwaliteit van de foto’s. Onze schuur is er weeral wat mooier op geworden. Bedankt voor het geleverde werk.

Filip Smets - Ferm/Spel

Het resultaat

Onze akoestische oplossingen hebben het concept van de bewegingsstudio op punt gesteld: een vertrouwelijke, speelse sfeer waar men in alle rust aan zijn fitheid kan werken. De prachtige afbeeldingen zijn een mooie toevoeging aan het karaktervolle interieur en zorgen voor een speelse touch, volledig in lijn met de filosofie van Ellen en Filip. Ze vonden het resultaat dan ook echt ‘ferm’!

Gebruikte producten


Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: