Argenx

Argenx


Het probleem

Het Gentse beursgenoteerde bedrijf arGEN-X, met verschillende vestigingen in het buitenland, is actief in de ontwikkeling van geneesmiddelen in de biotech-sector. De prachtige kantoren te Zwijnaarde, waar één en al bedrijvigheid heerst, werden enkele jaren geleden heringericht met nieuwe meubels om een optimale werkomgeving te creëren. Door de vele glaspartijen en de aanwezigheid van veel mensen in het kantoor, ondervond men echter problemen met de akoestiek. 

De oplossing

Onze account manager ging ter plaatse en zag meteen wat er aan de hand was. De akoestische schermen die men bij een andere leverancier had gekocht, brachten geen soelaas voor de slechte akoestiek. Zij konden het geluid niet voldoende absorberen om de situatie voor de werknemers aangenamer te maken. 

Het resultaat

De bestaande schermen werden dan ook vervangen door de hoogwaardige ARTdeskscreens van COUST acoustics en inderdaad, deze keer was het probleem wel opgelost! Dit is een goed voorbeeld van de manier waarop een directe investering in goede materialen bij een betrouwbare leverancier onnodige kosten en verspilling vermijdt. 

Gebruikte producten


X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: