Wat maakt ons uniek?

Betrouwbare partner met duidelijke oplossingen

Onze producten werken zoals het moet en daar zijn we erg trots op. Bij ons geen loze beloftes die we niet kunnen nakomen. U weet op voorhand wat wij u wel en niet kunnen garanderen. We maken steeds een grondige evaluatie van uw akoestisch probleem, denken met u mee en geven u vervolgens duidelijk advies met concrete oplossingen: een heldere offerte en een garantie – zwart op wit.

Hoogkwalitatieve producten met hoogste absorptiewaarde van de markt

De producten van COUST onderscheiden zich in de manier waarop zij hun superieure akoestische eigenschappen combineren met een kwalitatieve, duurzame afwerking.

Ze zijn gevuld met een akoestische kern van zeer hoge densiteit, die bovendien de ideale dikte heeft om op alle menselijke geluidsfrequenties 100% te absorberen.

Onze producten werden getest door het laboratorium voor geluidsabsorptiemetingen Cauberg – Huygen (Zwolle, NL). Bekijk hier de meetresultaten.

Begeleiding van A-Z: van advies tot productie en plaatsing

Een akoestisch product verkopen kan iedereen, een akoestische oplossing verkopen niet.

Voor ieder project staan dan ook technisch opgeleide mensen bij ons klaar om u te woord te staan. Na een grondige analyse van uw probleem bepalen we of een bezoek aan de ruimte en een galmmeting noodzakelijk is (grote, complexe projecten). U ontvangt snel een gedetailleerde offerte van ons, waarna we u graag begeleiden door het volledige proces van bestelling tot plaatsing.

Maatwerk: volledig personaliseerbaar

COUST onderscheidt zich in haar op maat gemaakte akoestische oplossingen, aangepast aan elke situatie en klant. Een wandpaneel met print, een onopvallend plafondpaneel in de kleur van het plafond of bureauschermen in de kleuren van het bedrijfslogo? Wij zorgen ervoor dat onze oplossing optimaal integreert binnen het bestaande interieur. Profielkleuren, afmetingen, doeken en prints zijn dan ook volledig naar wens van de klant.

Wij beschikken over een ruim assortiment effen stoffen. U kan bovendien een eigen afbeelding aanleveren of op zoek gaan naar een geschikte afbeelding in hoge resolutie op internetbeeldbanken.

Superieure afwerking met een strakke look

De producten van COUST staan gekend om hun superieure kwaliteit. Onze gepoederlakte aluminium profielen (in huis ontwikkeld) zijn krasvrij en zorgen er met een klempees voor dat onze doeken zeer strak ingespannen kunnen worden. De Trevira CS doeken – een stabiele merkvezel – blijven dan ook tientallen jaren strak ingespannen. De toevoeging van een moltondoek tussen het absorberend materiaal en het einddoek zorgt voor een egale uitvoering. Prints in sublimatiedruk zorgen daarnaast voor een haarscherp resultaat.

Eigen productie door ervaren vakmensen

Alle oplossingen worden gemaakt in ons atelier te Zwijnaarde (bij Gent). Onze gemotiveerde vakmensen doen er alles aan om de beste oplossing voor uw situatie zo nauwkeurig mogelijk te monteren en/of voor te bereiden. Ditzelfde team zorgt ook voor de professionele plaatsing ervan.

Vakmanschap: alles tot in de puntjes verzorgd

U kan steeds rekenen op het vakmanschap van ons volledige team. Met vragen kan u steeds terecht bij onze opgeleide medewerkers die u graag bijstaan met advies, maar ook een stipte planning en projectopvolging garanderen. Voor de plaatsing kan u rekenen op ons team van ervaren vakmensen. Zij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering volgens de regels van de kunst.

100% resultaatsgarantie na professionele galmmeting

Wij staan voor kwalitatieve producten en een transparante aanpak. Na een professionele galmmeting bieden wij dan ook 100% garantie op de beloofde galmtijd. Dit houdt in dat indien u het advies van onze offerte opvolgt, wij garanderen dat ons product het beloofde resultaat zal hebben qua galm. Indien dit niet het geval zou zijn, dan zoeken wij op onze kosten naar een aanvullende oplossing.

X
Vraag nu een gratis offerte aan

We leveren en plaatsen aan dezelfde prijs in heel België en Noord-Frankrijk.

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: