Uniek bij COUST acoustics: afwasbare akoestische panelen en screens

Uniek bij COUST acoustics: afwasbare akoestische panelen en screens

In de akoestische wereld leken de termen “afwasbaar” en “akoestisch absorberend” tot voor kort onverenigbaar. Per definitie zijn afwasbare doeken immers niet luchtdoorlatend, waardoor de akoestische vulling erachter geen geluidsgolven meer kan absorberen.

Al voor de coronacrisis was er vanuit de zorg- en horecasector vraag naar een product dat afwasbaar en toch akoestisch absorberend was. Na uitgebreide akoestische testen lanceren wij dan ook het doek VASK, een afwasbaar doek dat de akoestische prestaties van onze producten volledig bewaart.

Het doek bestaat uit een mengeling van PVC en polyester. Door de microperforaties is het doek echter perfect luchtdoorlatend en kan het akoestisch materiaal erachter nog volledig zijn werk doen. Het doek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan op al onze panelen en screens aangebracht worden.

Gezien de huidige coronaproblematiek krijgt onze firma nu meer vraag naar afwasbare akoestische producten. Dankzij onze innovatie kunnen we hier gelukkig een pasklaar antwoord op bieden!Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: