NIEUW bij COUST: akoestische zuil 200 cm

NIEUW bij COUST: akoestische zuil 200 cm

COUST acoustics ontwikkelt steeds nieuwe producten om in te spelen op de huidige vragen van de akoestische markt. Zo werd onze akoestische zuil COUSTbase twee jaar geleden ontworpen voor ruimtes waarin geen plaats is om akoestische wand- of plafondpanelen te plaatsen. Met zijn hoogte van 160 cm is dit inmiddels een gegeerd product geworden. Vanaf vandaag bieden wij met trots ook een tweede variant aan: een COUSTbase van 200 cm hoog.

Compact en efficiënt 

De rechthoekige COUSTbase neemt niet veel plaats in. Hij is slechts 35 cm breed en meet 200 cm hoog. Toch beschikt hij over een absorptieoppervlak van 3 m². Net zoals zijn kleinere broertje is hij volledig opgevuld met akoestisch materiaal, waardoor hij reeds bij zeer lage tonen (125 Hz) een uitstekende absorptiecapaciteit biedt. De verstaanbaarheid binnen de ruimte gaat er daardoor al gauw heel sterk op vooruit.

Mobiel interieurelement

Gecombineerd met wieltjes kunnen onze COUSTbases eenvoudig verplaatst worden. Handig indien u thuis de meubels eens van plaats wil veranderen of de COUSTbase tijdens een vergadering mee wil nemen naar een ander kantoor. Zet u een kunstwerk of een plant op het dekblad van de COUSTbase, dan maakt hij nog meer deel uit van uw interieur. Bovendien kan u – net zoals bij de rest van de producten in ons COUST-assortiment – zelf de doeken of prints kiezen waarmee we de zuil bespannen.

Meer weten over onze nieuwe akoestische zuil?

Bekijk hier de technische eigenschappen of download de technische fiche.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.



X
Vraag nu een gratis offerte aan

We leveren en plaatsen aan dezelfde prijs in heel België en Noord-Frankrijk.

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: