COUST lanceert unieke phone booths

COUST lanceert unieke phone booths

Even ongestoord werken of rustig bellen zonder je collega’s te storen? Dat blijkt niet altijd zo evident. Niet iedereen heeft immers een apart kantoor om zich in terug te trekken.

COUST lanceert daarom nu haar eigen, unieke akoestische phone booths. Zoals van een akoestisch specialist verwacht kan worden, beschikken deze belcellen ondanks hun open karakter toch over een maximale geluidsabsorptie. Hoe komt dit?

Het akoestische materiaal is ten eerste van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast is de akoestische vulling ook nog eens optimaal opgebouwd. Elke zijde van onze phonebooths is achteraan immers voorzien van een MDF-geluidsstopper die het geluid weerkaatst. Hierdoor wordt het geluid niet één, maar twee keer geabsorbeerd! Hiermee zijn dit de enige open belcellen die zorgen voor een geluidsreductie van 15 dB: de geluidsbron (in dit geval de spreker) lijkt dan 5 keer verder weg voor de collega’s. Bovendien gaat de spraakverstaanbaarheid er sterk op vooruit voor de beller en de ontvanger. Geen vervelende galm of storende geluiden meer op de achtergrond dus.

Ook voor de constructie en afwerking kozen we voor hoogwaardige kwaliteit. De constructie bestaat uit stevige aluminium profielen waarin de unieke vulling wordt geplaatst en de gepersonaliseerde stoffen strak worden ingespannen. Het geheel is met oog voor detail afgewerkt. Binnenin zijn de phonebooths telkens voorzien van een stijlvol werkblad.

Er bestaan in 2 modellen: de COUST box en de COUST booth.

De COUST box wordt opgehangen aan de muur en biedt een functioneel, stijlvol werkblad. Deze phonebooth wordt voornamelijk gebruikt om staand te bellen/te werken.

De COUST booth is een vrijstaande belcel waarin men even kan neerzitten om te bellen/te werken. Hier is aan alle comfort gedacht: een handig werkblad, spotverlichting en een stopcontact. Een extra USB-aansluiting is hier ook mogelijk. Indien gewenst kunnen we het werkblad ook op stahoogte monteren.

Alle belcellen kunnen volledig volgens de smaak van de klant samengesteld worden en bieden ruime mogelijkheden: er is keuze uit vier profielkleuren en een ruim assortiment stoffen voor de binnen-, buitenwanden en het plafond. De spotverlichting in de COUST booth bestaat bovendien in verschillende kleuren, met bijpassende afdekplaatjes voor het stopcontact.

Wij zijn er zeker van dat we met dit nieuwe COUST-product een extra troef in handen hebben om de akoestiek op uw kantoor fors te verbeteren. Een aangename werksfeer begint bij een aangename akoestiek!X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: