Telewerken is de toekomst. Maar wat met uw akoestiek?

Telewerken is de toekomst. Maar wat met uw akoestiek?

Het vreemde jaar 2020 ligt bijna achter ons. En wat staan we te springen om dat jaar snel te vergeten! Iedereen hoopt op een nieuw jaar waarin we oude gewoonten weer kunnen oppikken, oude vrienden weer kunnen zien en familie weer kunnen omhelzen. Van één ding mogen we echter zo goed als zeker zijn: de manier waarop we werken zal er waarschijnlijk ook in de toekomst anders uitzien.

Telewerk of thuiswerk

Velen werden verplicht tot thuiswerk indien hun functie dit toeliet, en tot op vandaag is dit ook de norm. Maar verloopt dit allemaal wel zo vlot? Enerzijds lijkt thuiswerken voor een betere balans in ons privéleven te zorgen, anderzijds is telewerk niet evident wanneer je partner, kind(eren) en/of huisdier(en) ook continu in huis aanwezig is. Naast de enorme afleiding die dit met zich kan meebrengen, is er ook nog eens het geroezemoes en lawaai dat je werk verstoort. 

Een slechte akoestiek in huis

Heb je last van een slechte akoestiek in huis, dan wordt de frustratie hierover alleen maar groter. Een conference call met galm op de achtergrond wordt al snel vermoeiend omdat niemand je kan verstaan. Je gezin komt onder druk te staan en fysieke klachten steken de kop op. Je productiviteit vermindert. Net zoals op kantoor is een goede akoestiek thuis duidelijk even onmisbaar om je concentratie en werklust hoog te houden. 

Gelukkig kan hier eenvoudig iets aan gedaan worden: de akoestische oplossingen van COUST acoustics zorgen voor een efficiënte geluidsdemping op uw thuiswerkplek.

Oplossingen voor een goede akoestiek in huis

Enkele mogelijke oplossingen zijn onze sterk absorberende wand- en plafondpanelen zoals ARTpanel, ARTwall en ARTceiling. Heeft u liever een mobiele oplossing die u naar wens kan verplaatsen, dan kunnen onze akoestische zuil ARTbase en onze akoestische scheidingswanden ARTscreen de akoestiek voor u optimaliseren.

Onze akoestische oplossingen absorberen de galm en overtollige decibels binnen de ruimte. Zo kan de rust weerkeren in uw huis. Bovendien kunnen ze volledig op maat en naar wens gemaakt worden met een print, een effen doek naar keuze,… Zo maken zij uw interieur ook nog eens een stuk leuker om naar te kijken. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Pak het akoestisch probleem in uw woning nu aan en laat 2021 een jaar worden waarin u weer in alle rust op uw thuiswerkplek kunt functioneren.
Neem zeker contact met ons op, wij adviseren u graag over mogelijke oplossingen!X
Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: